Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Δεν περνούν οι μέρες… Μεντιλίμπαρ και Ιμπόρα κάνουν ''φροντιστήριο'' στους υπόλοιπους»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, δύο ημέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν περνούν οι μέρες… Και με τους παίκτες που είχαμε μιλήσει, αυτό μας έλεγαν. Ο Μεντιλίμπαρ και ο Ιμπόρα, που ξέρουν από τελικούς, έχουν από κοντά τους υπόλοιπους και τους εξηγούν τις καταστάσεις. Ο προπονητής δεν θέλει να πιέσει παραπάνω τους παίκτες, αφού αντιλαμβάνονται την πίεση που υπάρχει, καθώς κανείς δεν περίμενε στις 29 Μαΐου να είναι η ομάδα στον τελικό του Conference League. Δεν το έχουν καταλάβει οι παίκτες, αλλά σημασία έχει να το κερδίσουν και όχι να το παίξουν. Σημασία έχει να πάρει το τρόπαιο, όπως είπε ο Φορτούνης, για να μπορέσουν να κάνουν το παιχνίδι τους», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Μη με ρωτήσετε για ενδεκάδα. Λίγο-πολύ την ξέρουμε την ενδεκάδα, από τη στιγμή που είναι Ο.Κ. ο Ορτέγκα και ο Ιμπόρα την ξέρουμε… Οτιδήποτε άλλο, όσες εκπλήξεις και αν ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ», πρόσθεσε και ανέφερε τα πρόσωπα που αναμένεται να ξεκινήσουν απέναντι στους «βιόλα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x