Stoiximan Super League

Δίνει Ζίνκερναγκελ στη Σταντάρ Λιέγης ο Ολυμπιακός

Την είδηση πως ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ θα παραχωρηθεί ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Την πληροφορία πως ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να παραχωρήσει τον Φίλιπ Ζίνκερναγκελ μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας, αφού υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξουν αποχωρήσεις από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ που αριθμεί 36 παίκτες, ανέφερε πως ο Δανός μεσοεπιθετικός κλείνει στη Σταντάρ Λιέγης.

Οι Βέλγοι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για να πάρουν ως δανεικό τον ποδοσφαιριστή και όλα δείχνουν πως οδεύουμε στην τελική ευθεία της υπόθεσης, αφού και ο Δανός βλέπει με θετικό μάτι τη συγκεκριμένη προοπτική.

Άλλωστε, την προηγούμενη εβδομάδα ο Κάρλος Κορμπεράν άφησε τον Φίλιπ Ζίνκερναγκελ εκτός της ευρωπαϊκής λίστας, κάτι που φαίνεται πως έπαιξε το ρόλο στη συγκεκριμένη απόφαση του ποδοσφαιριστή.

O 27χρονος μεσοεπιθετικός πρόλαβε να παίξει σε επτά ματς του Ολυμπιακού, έξι για τα προκριματικά (Champions και Europa League) και μόλις ένα για την Super League, ενώ σημείωσε και δύο γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x