Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Παράνοια στον Ολυμπιακό με Μαρσέλο, δεν έμειναν… τυπώματα στη μπουτίκ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη μεγαλειώδη υποδοχή που επιφύλασσαν οι Πειραιώτες και οι οπαδοί τους στον Μαρσέλο, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν τεράστια η δίψα του κόσμου να βρεθεί δίπλα σε ένα τεράστιο όνομα. Άκουγα για τον Μαρσέλο, ενώ είχε ανακοινωθεί και δηλωθεί στη λίστα, για να δουν ότι όντως είναι πραγματικότητα. Από την μπουτίκ, έλεγαν πως τέτοια παράνοια δεν υπήρχε ούτε με τον Ζιοβάνι. Χθες έφυγαν όλες οι ερυθρόλευκες φανέλς και το βράδυ έλεγαν πως από την άλλη εβδομάδα δεν υπάρχουν ούτε τυπώματα… Μπορεί να υπάρχει μία φανέλα, περσινή για παράδειγμα, αλλά δεν υπάρχει ούτε τύπωμα. Για τέτοια παράνοια μιλάμε!», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ανθρώπους όπως ο Μαρσέλο χαίρεσαι να τους βλέπεις, σου φτιάχνουν τη διάθεση. Είναι διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει 60 εκατ. ακόλουθους στο Instagram και έχει τεράστια αντίκτυπο στον κόσμο του. Η άφιξη του Μαρσέλο έκανε το γύρο του κόσμου. Σάιτ, κανάλια στη Λατινική Αμερική, έδειξαν τις δηλώσεις που είπε ότι κάτι τέτοιο δεν το έχω ξαναζήσει».

Για την αντίδραση του Μαρσέλο κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του, υπογράμμισε: «Το χθεσινό ήταν η μέρα του. Δεν ξέρω αν το περίμενε. Δεν το έχει ξαναζήσει. Ό,τι κι αν του είπαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, το έβλεπες στο πρόσωπό του, είχε συνδυαστεί ευχάριστα και ζούσε την κάθε στιγμή. Όπως και η οικογένειά του».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Ανεβαίνει το επίπεδο του Ολυμπιακού, με παίκτες ποιότητας, που έλειπαν πολύ από τον Ολυμπιακό. Μην ξεχνάμε ότι ήρθε ο Μπιέλ που έδωσε ένα δείγμα, ήρθε προχθές και ο Μπόουλερ που θα στηριχθεί πάνω του στα άκρα ο Κορμπεράν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x