Stoiximan Super League

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για Ιωνικό οι Μπιέλ και Ρέτσος

Ο Κάρλος Κορμπεραν συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό τους Πεπ Μπιέλ και Παναγιώτη Ρέτσο.

Πρώτη παρουσία στην αποστολή του Ολυμπιακού για Πεπ Μπιέλ και Παναγιώτη Ρέτσο (μετά την επιστροφή του), με τον Κάρλος Κορμπεράν να τους συμπεριλαμβάνει ενόψει Ιωνικού.

Στην 22άδα των πρωταθλητών βρίσκεται και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ αντιθέτως έμεινε έξω, όπως αναμενόταν, ο Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς και ο Παπέ Σισέ.

Η σχετική ανακοίνωση και η αποστολή:

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (3/9, 19.00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) τον Ιωνικό, στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα Super League Ελλάδας 2022-23.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (2/9) ο Κάρλος Κορμπεράν ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ραντζέλοβιτς, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x