Stoiximan Super League

Τα δεδομένα για Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό

Κανένα θέμα δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, παρότι οι δύο πλευρές δεν έχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής τη συνεργασία τους που λήγει το καλοκαίρι.

Τη δική του εξήγηση στο θέμα που έχει προκύψει από ορισμένους για την παρουσία το τελευταίο διάστημα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό δίνει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε εκείνους που συνδέουν το θέμα του συμβολαίου του Μαροκινού επιθετικού με τις τελευταίες του εμφανίσεις στην ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τους ισχυρισμούς ότι ο Ελ Αραμπί παίζει λίγο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού από την αρχή της σεζόν έχει παίξει 90 λεπτά παραπάνω από τον Τικίνιο, ενώ μετά το «πάγωμα» της κουβέντας που είχαν οι δύο πλευρές μετά τις γιορτές έχει παίξει σε 12 παιχνίδια, έξι φορές ως βασικός και άλλες τόσες ως αλλαγή.

Μπορεί να «πάγωσαν» οι συζητήσεις, όμως ο παίκτης δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στην ομάδα, διατηρεί άριστη σχέση με όλους μέσα στον «ερυθρόλευκο» οργανισμό και ο Μαρτίνς είναι εκείνος που αποφασίζει για τη χρησιμοποίησή του.

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του Ελ Αραμπί, το ρεπορτάζ τονίζει πως παρά τις φήμες που έχουν υπάρξει κατά καιρούς για τον ίδιο, δεν έχει έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα από τον Κόλπο, όμως έχει προτάσεις από το Κατάρ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του (μεγαλύτερες από αυτή που θα μπορούσε να έχει από τον Ολυμπιακό). Μπορεί οι συγκεκριμένες ομάδες να έχουν τη δυνατότητα, αλλά επίσημα δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x