Stoiximan Super League

Τα «ερυθρόλευκα» μηνύματα από το φιλικό με τη Σταντάρ και οι φήμες για φορ

Τα συμπεράσματα από το φιλικό του Ολυμπιακού και τα σενάρια για επιθετικό.

Το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ Λιέγης μόνο αδιάφορο δεν αποδείχθηκε. Αφενός λόγω της έκτασης του σκορ (3-3) και της εξέλιξης της αναμέτρησης. Αφετέρου προσέφερε συμπεράσματα για την κατάσταση των Πειραιωτών.

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύονται τη φετινή σεζόν να μάθουν να νικάνε. Είναι ένα θέμα το οποίο έχει διαπιστωθεί και επισημανθεί από την αρχή τη σεζόν, τόσο για τα εντός, όσο και για τα εκτός των συνόρων παιχνίδια τους και φάνηκε ξανά στην ισοπαλία με τους Βέλγους. Υπό την έννοια ότι παρά την ανατροπή, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να κρατήσουμε την εικόνα που έχει για την ομάδα του ο Μίτσελ, ο οποίος τόνισε ότι με άριστα το 10, οι Πειραιώτες βρίσκονται στο 7 και ενώ υπάρχει κάμποσος δρόμος ακόμα μέχρι την επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις. Προφανώς έχει μείνει αρκετά ικανοποιημένος ο Ισπανός με τη δουλειά που έχει γίνει αυτό το διάστημα. Σίγουρα θα έτριβε τα χέρια του για το γεγονός ότι η ομάδα του λειτούργησε πολύ καλά επιθετικά, με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει δις, αλλά τα τρία τέρματα παθητικό προκαλούν προβληματικό και το γεγονός ότι δεν κρατάει συχνά το «μηδέν» πίσω είναι ένα ζήτημα.

Στα θετικά είναι ασφαλώς το γεγονός ότι μοίρασε δύο ασίστ ο Μαρσέλο. Φυσικά και έχει την ποιότητα να το κάνει ακόμα και τώρα που παραμένει ανέτοιμος, αλλά συμβαίνει για πρώτη φορά στην «ερυθρόλευκη» καριέρα του και είναι κάτι που αξίζει να επισημανθεί, όπως και η γενικότερη άνοδός του.



Επιπλέον, υπάρχει μία φημολογία για τα μεταγραφικά και την πιθανή απόκτηση φορ. Αφού με λίγες ώρες διαφορά υπήρξαν δύο δημοσιεύματα στο εξωτερικό για επιθετικό. Για τον Νταβίντ Κοβνάτσκι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και όπως αναφέρεται στο «Φως» δεν φαίνεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Πολωνός επιθετικός. Ακόμη, υπήρξε φημολογία για τον Ρος Στιούαρτ της Σάντερλαντ, ο οποίος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x