Stoiximan Super League

Ο Μαρσέλο και οι... άλλοι που μπαίνουν στα πλάνα του Μίτσελ

Η παρουσία του Μαρσέλο αλλά και των Φορτούνη, Κασάμι και Βρουσάι στην Ισπανία επιτρέπουν στον Μίτσελ να τους υπολογίζει ενόψει της συνέχειας στον Ολυμπιακό.

Η χειμερινή προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ισπανία φέρνει κέρδη στους πρωταθλητές, με τον Μίτσελ να βλέπει παίκτες που μέχρι πρότινος δεν βρίσκονταν εντός των βασικών του πλάνων - για τους λόγους του ο καθένας.

Πρώτος και καλύτερος φυσικά ο Μαρσέλο, που είχε δύο ασίστ στο 3-3 με την Σταντάρ Λιέγης και, όπως τονίζει η Sport Day, δείχνει πολύ βελτιωμένος και μπορεί να αποκτήσει ακόμη καλύτερη φυσική κατάσταση συνεχίζοντας έτσι. Φτάνει, φυσικά, να μην προκύψουν νέα σενάρια αποχώρησης από τους «ερυθρόλευκους».

Πολύ καλή και η εικόνα του Κώστα Φορτούνη, που έχει ανεβάσει στροφές παίζοντας ακόμη και στα άκρα της επίθεσης, ενώ ο Παϊτίμ Κασάμι, που δεν ήταν σε κατάσταση ετοιμότητας από τότε που είχε επιστρέψει στην ομάδα, αλλά μπαίνει κι αυτός σταδιακά στο πλάνο αποκτώντας ρυθμό.

Τέλος, ο Μάριος Βρουσάι δοκιμάστηκε εκ νέου στη θέση του δεξιού μπακ από τον Μίτσελ και κατέγραψε από μία ασίστ στα φιλικά με τους Βέλγους και με τη Χάντερσφιλντ, έχοντας βέβαια μελλοντικά να ανταγωνιστεί τόσο τον Θανάση Ανδρούτσο όσο και τον Ροντινέι, η μεταγραφή του οποίου θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x