Stoiximan Super League

Τα λέει με Μαρινάκη ο Ελ Αραμπί

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται να έχει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, για να συζητήσουν το θέμα της παραμονής του στον Ολυμπιακό.

Στο προσκήνιο βρίσκεται ξανά το θέμα της παραμονής του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό.

Ο Μαροκινός επιθετικός, μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο περιθώριο της φιέστας για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος στην ιστορία του συλλόγου, έδειξε μία διάθεση να συνεχίσει στους Πειραιώτες.

Το θέμα, όμως, δεν είναι τόσο απλό, καθώς και οι δύο πλευρές πρέπει να ρίξουν νερό στο κρασί τους για να επιτευχθεί συμφωνία.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», ο Ελ Αραμπί μετά τη φιέστα έμεινε μέχρι πολύ αργά στο Καραϊσκάκη, αν και αρκετοί συμπαίκτες του είχαν αποχωρήσει από πολύ νωρίς. Μάλιστα, ο παίκτης δεν έχει κανονίσει να φύγει άμεσα από την Ελλάδα για να ξεκινήσει τις διακοπές του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Μαροκινός σέντερ φορ θα μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να τελειώσουν οριστικά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Αυτή τη στιγμή επικρατεί αισιοδοξία πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος, αλλά αυτό μένει να φανεί και στο ραντεβού που θα έχουν οι δύο άνδρες τις επόμενες μέρες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x