Stoiximan Super League

Τόσα έδωσε ο Ολυμπιακός για μεταγραφές και ανανεώσεις

Ένα τεράστιο ποσό για την απόκτηση ποδοσφαιριστών και την ανανέωση συμβολαίων έχει δώσει μέσα στο 2021 ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με σχετικό θέμα αθλητικής εφημερίδας.

Σχεδόν 33,5 εκατ. ευρώ μέσα στο 2021 για μεταγραφές και συμβόλαια σε ποδοσφαιριστές – ανανεώσεις και νεοαποκτηθέντες – έχει δαπανήσει ο Ολυμπιακός, όπως αναλύει σήμερα η Live Sport.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως οι Πειραιώτες από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα πήραν 14 ποδοσφαιριστές και παράλληλα ανανέωσαν τα συμβόλαια άλλων 12 παικτών.

Από τους νεοαποκτηθέντες, οι 9 αποκτήθηκαν με κανονική μεταγραφή και οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν συνολικά 12,27 εκατ. ευρώ στις πρώην ομάδες τους.

Το κόστος για την πειραϊκή ΠΑΕ των 26 νέων συμβολαίων ανέρχεται στα 21,17 εκατ. ευρώ το χρόνο, μαζί με την εφορία, ενώ δεν υπολογίζονται οι νεαροί άσοι που υπέγραψαν φέτος επαγγελματικά συμβόλαια και ανήκουν στην ομάδα Νέων του συλλόγου.

Το δημοσίευμα υπογραμμίζει πως αν προσθέσουμε τις μεταγραφές και τα ετήσια συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, τότε το κόστος ξεπερνάει τα 50 εκατ. ευρώ μέσα σε έναν χρόνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x