Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Με Φορτούνη, Ποντένσε και άλλες τρεις αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στην Κηφισιά»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Κηφισιά από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Οι σκέψεις Καρβαλιάλ για 11άδα και οι εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά το απόγευμα της Κυριακής (14/02, 17:00), με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις νίκες.

Μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα των Πειραιωτών, ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στις σκέψεις του Καρβαλιάλ για το εν λόγω παιχνίδι, τονίζοντας πως ο 58χρονος προπονητής προσανατολίζεται στο να αλλάξει τη μισή 11άδα σε σχέση με το ματς Κυπέλλου.

Η πιθανή 11άδα, λοιπόν, είναι η εξής: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Κίνι, Καμαρά, Καρβάλιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ναβάρο και Μασούρας. Υπογράμμισε ακόμη ότι δεν υπολογίζονται Αλεξανδρόπουλος και Ρίτσαρντς λόγω ενοχλήσεων, ώστε να είναι έτοιμοι για τη ρεβάνς Κυπέλλου, την Τετάρτη, με τον Παναθηναϊκό, ο Έσε είναι τιμωρημένος, ο Ελ Αραμπί επιστρέφει και θα είναι στον πάγκο, ενώ ο Γιόβετιτς διεκδικεί τη θέση του Ναβάρο στην κορυφή της επίθεσης.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε για το αυριανό ματς, αλλά και για τις μεταγραφικές εξελίξεις:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x