Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Αυτός ο Ολυμπιακός δεν σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει το πάνω χέρι στη ρεβάνς, στερείται ιδεών ο Καρβαλιάλ»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε για την ισοπαλία στο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και τα μεταγραφικά.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος. Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στο χθεσινό (10/01) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, τονίζοντας ότι «αυτή ομάδα, που δεν έχει καμία σταθερότητα, δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη με κανένα αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς. Έχει παίκτες, που κάνουν τον Ολυμπιακό να μοιάζει ότι παίζει με 10 ή και με 9. Πώς μπορείς να είσαι αισιόδοξος για τη ρεβάνς;».

Και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός του πρώτου ημιχρόνου είχε περισσότερα τρεξίματα με παίκτες, που παίζουν λιγότερο, και προσπάθησαν να δείξουν 2-3 πράγματα στον προπονητή. Ειδικά τα τρεξίματα των Έσε και Αλεξανδρόπουλου μείωσαν τους κινδύνους. Αλλά από το 46ο λεπτό και μετά ο Καρβαλιάλ έπαιζε με τον χρόνο, δεν πήρε τίποτα από τις αλλαγές, μηδέν. Όχι απλά δεν πήρε τίποτα, ήταν και αρνητικοί όσοι μπήκαν. Στερείται ιδεών ο Καρβαλιάλ για να αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού».

Υπογράμμισε ακόμη πως «ό,τι σκορ και να έπαιρνε ο Ολυμπιακός, εκτός αν έκανε κανένα πολύ μεγάλο διπλό, δεν σε κάνει να πιστεύεις ότι έχει το πάνω χέρι στη ρεβάνς», αναφέρθηκε στο τεράστιο θέμα με τις στημένες φάσεις και σημείωσε ότι αναμένονται άμεσα εξελίξεις στα μεταγραφικά.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x