Stoiximan Super League

Τα είπε και με τους αρχηγούς ο Μαρινάκης

Κουβέντα με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την ομιλία του στην ομάδα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Το «παρών» στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού έδωσε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγες ημέρες πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πήγε χθες στον Ρέντη για να αφυπνίσει άπαντες ενόψει της συνέχειας.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μίλησε σε όλη την ομάδα σε πολύ ήρεμο τόνο και με τον τρόπο του ήθελε να δείξει ότι υπάρχει ακόμα δρόμος μέχρι το φινάλε της σεζόν, αφού πέρα από το πρωτάθλημα υπάρχει και το Κύπελλο Ελλάδας που οι Πειραιώτες βρίσκονται στα ημιτελικά και έχουν τα διπλά ματς με τον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ο Μαρινάκης τα είπε κατ’ ιδίαν και με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, συζήτησε με τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μπουχαλάκη, Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Φορτούνη.

Εκεί επανέλαβε ό,τι είπε νωρίτερα στην υπόλοιπη ομάδα, ενώ υπογράμμισε πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει και πρέπει όλοι να συνεχίσουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να κλειδώσει το συντομότερο δυνατόν ο τίτλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x