Stoiximan Super League

Θέλει να κλείσει Σκάρπα για τον χειμώνα ο Ολυμπιακός

Με την Παλμέιρας να μην θέλει να αποχωριστεί από τώρα τον Σκάρπα, στον Ολυμπιακό προσανατολίζονται στο να τον κλείσουν ως ελεύθερο για τον χειμώνα.

Το όνομα του Γκουστάβο Σκάρπα εξακολουθεί να παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν τρόπο να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Αντίπαλος, στην προσπάθεια αυτή, η Παλμέιρας, που προτιμά να τον κρατήσει για το υπόλοιπο της σεζόν και ας τον χάσει ως ελεύθερο τον χειμώνα, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου.

Έτσι, οι Πειραιώτες προσανατολίζονται στο να κλείσουν τον 28χρονο μεσοεπιθετικό από τώρα για τον χειμώνα, με τον Σκάρπα να δύναται να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει από την 1η Ιουλίου.

Την ίδια ώρα, το όνομά του συνδέεται και με άλλους συλλόγους, ανάμεσα στους οποίους και η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Βραζιλιάνος αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα, έχοντας μετρήσει φέτος έξι γκολ και επτά ασίστ σε 29 συμμετοχές, την ώρα που το Transfermarkt τον κοστολογεί στα εννέα εκατομμύρια ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη αποκτήσει τον Άβιλα, ο Ζινκερνάγκελ θα ανακοινωθεί σύντομα, ενώ ο Βρσάλικο έχει συμφωνήσει με τους Πειραιώτες - την ώρα που προχωρά και η απόκτηση του Καμαρά από τον Άρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x