Stoiximan Super League

Χάνει Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός – Τουλάχιστον 15 μέρος εκτός

Δυσάρεστα νέα προέκυψαν στον Ολυμπιακό με τις πρώτες μέρες της έναρξης της προετοιμασίας, αφού εκτός δράσης για τουλάχιστον 15 μέρες θα μείνει ο Γκάρι Ροντρίγκες

Απρόοπτο προέκυψε στον Ολυμπιακό με τις πρώτες μέρες της έναρξης της προετοιμασίας του, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει στα άμεσα αγωνιστικά του πλάνα τον Γκάρι Ροντρίγκες, όπως μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο εκρηκτικός εξτρέμ των «ερυθρολεύκων» υποφέρει από σύσπαση στη γάμπα του αριστερού του ποδιού και ως εκ τούτου κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνει στου Ρέντη και να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία.

Οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία τουλάχιστον 15 ημερών και πλέον το αρμόδιο τιμ των «ερυθρολεύκων» έχει πέσει στον Ροντρίγκες ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τα ματς με τη Μακάμπι Χάιφα στις 20 και 27 Ιουλίου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Βάσει αυτών των δεδομένων, ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι θα χάσει όλα τα φιλικά στην Αυστρία όπως και αυτό στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στην Άλκμααρ στις 9 Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x