Stoiximan Super League

Φουλ... ψημένος να συνεχίσει στον Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά

Να συνεχίσει για τέταρτη χρονιά στον Ολυμπιακό θέλει ο Ματιέ Βαλμπουενά. Τι γίνεται με Ελ Αραμπί και Αβραάμ.

Μπορεί τον Σεπτέμβριο να κλείνει τα 38 του χρόνια, ωστόσο ο Ματιέ Βαλμπουενά παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση και η πρόσφατη δήλωση του Πέδρο Μαρτίνς περί επιθυμίας του να δει τον Γάλλο να συνεχίζει στον Ολυμπιακό δεν προκάλεσε έκπληξη.

Όπως αναφέρει πάντως ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», και ο μπαρουτοκαπνισμένος μεσοεπιθετικός θέλει να παραμείνει και του χρόνου στους «ερυθρόλευκους», ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο... μαέστρος του Ολυμπιακού επιθυμεί διακαώς να συνεχίσει, γιατί βλέπει ότι μπορεί ακόμη να βοηθήσει και ενίοτε να κάνει τη διαφορά, ιδίως όταν μιλάμε για επίπεδο Super League 1.



Λογικά η ανανέωση του συμβολαίου του θα προχωρήσει, με το ζήτημα να είναι ουσιαστικά οικονομικό, καθώς αναμένεται να γίνει μία διαπραγμάτευση σε νέα βάση. Εφόσον όμως και οι δύο πλευρές στοχεύουν σε συμφωνία, πιθανότατα θα τα βρουν.

Ο Γάλλος έχει φέτος τρία γκολ και οκτώ ασίστ, ενώ συνολικά με τους Πειραιώτες έχει να επιδείξει 14 και 39 αντίστοιχα, σε 110 συμμετοχές, κατακτώντας μέχρι τώρα δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς είπε μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ότι θα ήθελε να παραμείνουν και οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Αβραάμ Παπαδόπουλος, με το θέμα του Μαροκινού να είναι γνωστό εδώ και καιρό και να παραμένει ανοικτό, δίχως νέες συζητήσεις για την ώρα.

Όσον αφορά στον Έλληνα κεντρικό αμυντικό πάντως, θέλει να συνεχίσει όσο τον θέλουν και όσο βλέπει ότι... αντέχει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x