Stoiximan Super League

«Θέλει Χάμες η Βάσκο, απίθανο να τον αποκτήσει τώρα»

Η Βάσκο Ντα Γκάμα έχει βάλει στο «στόχαστρό» της τον Χάμες Ροντρίγκες, αλλά σύμφωνα με Βραζιλιάνο δημοσιογράφο μοιάζει απίθανο να αποκτήσει τώρα τον σούπερ σταρ του Ολυμπιακού.

Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια από το εξωτερικό για τον Χάμες. Ο δημοσιογράφος, Χόρχε Νίκολα, κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Βάσκο Ντα Γκάμα, τονίζοντας ότι είναι απίθανο να μετακινηθεί ο Κολομβιανός σούπερ σταρ στην ομάδα της Βραζιλίας.

«Είναι πρακτικά αδύνατον να τον αποκτήσει αυτήν τη στιγμή, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Ο Κολομβιανός έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι τα μέσα της χρονιάς (σ.σ. μέχρι το τέλος της σεζόν) και απολαμβάνει την κατάσταση. Μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο. Ωστόσο, υπάρχει η δυνατότητα για αυτόματη επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Στο ματς με τον Άρη έβγαλε ασίστ, ενώ ήδη έχει 3 γκολ και 4 ασίστ σε 15 ματς», ανέφερε ο Βραζιλιάνος ρεπόρτερ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε πρόσφατα μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι πρόκειται για μυθεύματα τα περί συζητήσεων του Ολυμπιακού με τη Γαλατάσαραϊ, ενώ το Σάββατο υπήρξε διάψευση και από τους Πειραιώτες για τα περί συζητήσεων με τους συλλόγους του εξωτερικού για τον 31χρονο άσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x