Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Γκουστάβο Ενρίκε, Σισέ και Ντε Λα Φουέντε

Ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Γκουστάβο Ενρίκε, η Ράγιο Βαγιεκάνο θέλει Σισέ, αλλά με μία προϋπόθεση και η Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλει -και- Ντε Λα Φουέντε!

Προτελευταία ημέρα μεταγραφών σήμερα (30/01) και -ως είθισται- γίνεται… χαμός από ονόματα!

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, ο οποίος, θυμίζουμε, περιμένει στις 19:30 τον Σέρχι Κανός, ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τρεις ειδήσεις από το εξωτερικό, οι οποίες, ωστόσο, πρώτα θα αξιολογηθούν, προκειμένου να δούμε αν έχουν βάση.

Όπως είπε, λοιπόν, στην Τουρκία γράφουν ότι στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Γκουστάβο Ενρίκε! Ο πανύψηλος (1,96μ.) Βραζιλιάνος στόπερ προέρχεται από την ίδια ομάδα από την οποία αποκτήθηκαν οι Ροντινέι και Ραμόν, τη Φλαμένγκο, η οποία, όμως, τον έχει δώσει δανεικό στη Φενέρμπαχτσε! Το συμβόλαιό του με την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες έχει ισχύ ως τον Δεκέμβριο του 2023. Ανήκει στη Φλαμένγκο από το 2020, όταν και αποκτήθηκε από τη Σάντος. Με τη φανέλα της Φλαμένγκο έχει 51 συμμετοχές και 5 γκολ, ενώ στην Τουρκία έχει παίξει μέχρι στιγμής 12 φορές με δύο τέρματα.

Η δεύτερη είδηση, εξάλλου, έρχεται από την Ισπανία, με τη Ράγιο Βαγιεκάνο να έχει βάλει στο μάτι τον Παπέ Αμπού Σισέ, με την προϋπόθεση, όμως, ότι θα φύγει ο Εστέμπαν Σάβελιτς, ενώ ο Νικολακόπουλος τόνισε ακόμα ότι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που συζητάει με τον Αγκιμπού Καμαρά, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και με τον Ντε Λα Φουέντε! Ο Αμερικανός, να σημειωθεί, βέβαια, ανήκει στη Μαρσέιγ, και αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό, αλλά δεν υπολογίζεται.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x