Stoiximan Super League

Ο Κασάμι που... ξαναπιάνει λιμάνι και η ανυπομονησία Κορμπεράν για Φορτούνη

Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι έτοιμος να γίνει ξανά παίκτης του Ολυμπιακού, την ώρα που ο Κάρλος Κορμπεράν περιμένει τον Κώστα Φορτούνη.

Μετά από μία γεμάτη σεζόν στη Βασιλεία, με την οποία μέτρησε έξι γκολ και έξι ασίστ σε 46 συμμετοχές πέρυσι, ο Παϊτίμ Κασάμι ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Ο Ελβετός μέσος, που έμεινε ελεύθερος από τη "RotBlau", παρακολούθησε από κοντά το 1-1 των Πειραιωτών με τον Βόλο και φέρεται να τα έχει βρει με τον σύλλογο για να φορέσει ξανά τη φανέλα του μετά από μια εξαετία.

Ο ερχομός του 30χρονου χαφ αναμένεται να δώσει μία επιπλέον λύση στον χώρο του κέντρου -πλην του εξαριού που αναζητείται- για τον Κάρλος Κορμπεράν, που στο μεταξύ αδημονεί για την επιστροφή του... Κώστα Φορτούνη!

Όπως αναφέρει το «Φως των Σπορ», ο Ισπανός προπονητή έχει ψηλά τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και ανυπομονεί να τον έχει διαθέσιμο, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να αναμένεται να βρεθεί στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας αρχές Οκτωβρίου.

Και για τον ίδιο τον Φορτούνη, το δημοσίευμα αναφέρει πως έχει αντιληφθεί πως έχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία να εδραιωθεί ξανά στους πρωταθλητές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x