Stoiximan Super League

«Υπερβολικά τα 5,5 εκατ. ευρώ για Σεμέδο, μπορεί να πιέσει τον Ολυμπιακό για να… ρίξει την τιμή»!

H ''A Bola'' γράφει για το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο, σημειώνοντας πως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει και τονίζει ότι πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα ρίξει τις απαιτήσεις του ο Ολυμπιακός.

Η συνέχεια -ή όχι- του Ρούμπεν Σεμέδο στην πρωταθλήτρια Πόρτο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει. Ο 28χρονος Πορτογάλος πήγε τον Ιανουάριο στο Οπόρτο, δανεικός από τον Ολυμπιακό, με τους «δράκους» να βγάζουν από τα ταμεία τους 350.000 ευρώ για την απόκτηση του παίκτη.

Παρουσιάστηκε, λοιπόν, με τη φιλοδοξία ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Σέρζιο Κονσεϊσάο, αλλά η αλήθεια είναι ότι αντιμετώπισε τρομερό ανταγωνισμό από τους Πέπε και Εμπεμπά, εκτός από Φάμπιο Καρντόσο. Στην πραγματικότητα, οι εμφανίσεις του Ρούμπεν Σεμέδο στην πρώτη ομάδα περιορίζονται στα πέντε λεπτά στο παιχνίδι για τον τίτλο, με την Εστορίλ, στο ''Estadio do Dragao'' και στην εντός έδρας ήττα από τη Λυών, για το Europa League, επίσης στην έδρα της Πόρτο.

Σε ρεπορτάζ της ''A Bola'', τονίζεται πως «μένει να δούμε αν αυτή η σύντομη χρήση του Πορτογάλου, καθώς και η καθημερινή δουλειά, που κάνει στο προπονητικό κέντρο Olival, θα οδηγήσει τον Κονσεϊσάο στην απόφαση να ανάψει το πράσινο φως για τη συνέχειά του στην Πόρτο, που τον υποδέχθηκε με ανοιχτές αγκάλες».

Το θέμα, πλέον, αναφέρει το ρεπορτάζ, αφορά, ουσιαστικά, το ποσό, που ζητά το ελληνικό κλαμπ, για να αποδεσμευτεί ο παίκτης -5,5 εκατ. ευρώ-, ποσό, που οι «κυανόλευκοι» θεωρούν υπερβολικό. Η ιδέα είναι να ρίξουν οι πρωταθλητές Πορτογαλίας αυτή την τιμή και, για αυτό, υπολογίζουν στην πίεση, που μπορεί να ασκήσει ο Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x