Stoiximan Super League

Τι γίνεται με Γκάρι Ροντρίγκες και Μπουχαλάκη ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Γκάρι Ροντρίγκες κάνει μία σοβαρή προσπάθεια, όπως τόνισε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FΜ, προκειμένου να είναι στη διάθεση του Μαρτίνς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (17/4, 21:30) με τον Παναθηναϊκό ξεκινάει αύριο (12/4) ο Ολυμπιακός. Ένα ντέρμπι, ωστόσο, το οποίο, όπως τόνισε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM, μεταφέροντας τα τελευταία νέα από το «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, αποκτάει άλλη διάσταση, καθώς οι «πράσινοι» θέλουν ακόμη περισσότερο το «τρίποντο» μετά την ισοπαλία στα Γιάννενα.

«Είναι ακόμη πιο δύσκολο το παιχνίδι», σημείωσε και «ο Ολυμπιακός πρέπει να ετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό το ντέρμπι. Μετά από δύο ημέρες ρεπό, βέβαια, δεν είναι στο πλαίσιο αυτής της προετοιμασίας, αλλά από αύριο θα σφίξουν τα… μπουλόνια»!

Στη συνέχεια, τόνισε για τον Γκάρι Ροντρίγκες: «Ο Γκάρι κάνει μια σοβαρή προσπάθεια, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Τρίτη και Τετάρτη είναι τα κρίσιμα τεστ, αλλά η αίσθηση, που υπάρχει, είναι ότι θα βρίσκεται τουλάχιστον στον πάγκο. Στην πορεία θα δούμε αν θα είναι έτοιμος και για 11άδα».

Για τον Μπουχαλάκη, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Σαχτάρ, σημείωσε: «Ο Μπουχαλάκης ναι μεν γλίτωσε τη θλάση, αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι είναι όλα καλά. Δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά δεν σημαίνει κιόλας ότι είναι σίγουρη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x