Stoiximan Super League

Έχει βάλει ξανά γκολ με κεφαλιά ο Βαλμπουενά!

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Ματιέ Βαλμπουενά κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά, όμως το χθεσινό γκολ ήταν το πρώτο επίσημο με τον συγκεκριμένο τρόπο!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι κατά γενική ομολογία ένας βιρτουόζος… τσέπης.

Ο Γάλλος σταρ έχει πετύχει 83 γκολ στην πλούσια καριέρα του και λόγω… μεγέθους (1,67 μ.) ήταν δύσκολο για τον ίδιο να βρει δίχτυα με το κεφάλι!

Κι όμως, ο 37χρονος σήμερα Βαλμπουενά έχει καταφέρει να σκοράρει με το κεφάλι, όπως έγινε στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που άνοιξε το σκορ και έδωσε το σύνθημα για την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, η προηγούμενη φορά που ο πρώην διεθνής άσος είχε βάλει γκολ με παρόμοιο τρόπο ήταν στη φιλική αναμέτρηση της Γαλλίας με την Γερμανία, όταν είχε ανοίξει ξανά το σκορ με κεφαλιά. Όμως τότε οι «τρικολόρ» ηττήθηκαν με 2-1 από τους Γερμανούς μέσα στο Παρίσι.



Το συγκεκριμένο γεγονός θυμήθηκε ο Ματιέ Βαλμπουενά μιλώντας στην Cosmote TV μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα στο Καραϊσκάκη, δηλώνοντας πολύ χαρούμενος που κατάφερε να σκοράρει με το κεφάλι μετά από πολύ καιρό.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος άσος σχολίασε ότι «ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Έχουμε καινούριο προπονητή, καινούρια ενδεκάδα. Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με καλό τρόπο το πρωτάθλημα. Παίξαμε με παθός και θέληση κι έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε».

«Νομίζω ότι γίνεται δουλειά. Εχουμε καινούριο προπονητή που προσπαθεί να δείξει τις ιδέες του και εμείς προσπαθούμε να τις αφομοιώσουμε. Σήμερα (σ.σ. χθες) έπαιξαν νέοι παίκτες και έδειξαν καλή εικόνα. Είμαστε σε καλό δρόμο. Είναι σημαντικό να προετοιμάσουμε το παιχνίδι της Πέμπτης (σ.σ. με τον Απόλλωνα Λεμεσού) και θέλουμε να συνεχίσουμε δείχνοντας βελτίωση», ήταν το σχόλιό του σε ερώτηση για το αν βλέπει βελτίωση στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x