Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «O Mάρκος Αντρέ και η φόρμουλα της μεταγραφής του για τον Ολυμπιακό»

O Kώστας Νικολακόπουλος ανέλυσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τη φόρμουλα της μεταγραφής του Μάρκος Αντρέ για τον Ολυμπιακό.

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο έμπειρος ρεπόρτερ επικεντρώνοντας την κουβέντα στα μεταγραφικά και συγκεκριμένα στο όνομα του Μάρκος Αντρέ τόνισε ότι ο Βραζιλιάνος αποτελεί πράγματι στόχο του Ολυμπιακού. Μάλιστα, χαρακτήρισε ως ενδιαφέρουσα τη φόρμουλα που συζητείται για τη μεταγραφή του παίκτης: «Δεν είναι τυχαίο ότι προέκυψε το όνομα του Μάρκος Αντρέ για τον Ολυμπιακό. Υπάρχει όντως ενδιαφέρον και έχουν ήδη συζητήσεις. Η φόρμουλα για την απόκτηση του είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Το πιθανότερο είναι να αποκτηθεί ως δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι κοντά στα 3 εκατ. ευρώ».

Αναφορικά με τα υπόλοιπα μεταγραφικά ο Κώστας Νικολακόπουλος, στάθηκε στον Μάξι Γκόμες τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, ενώ έκανε και αναφορά στις υπόλοιπες ανάγκες που έχει το ρόστερ.

Τέλος για τον Ντε Φρούτος, τόνισε ότι αν ισχύει η πρόταση των 7 εκατ. ευρώ της Ράγιο στον Ισπανό, ο Ολυμπιακός δεν θα μπει σε διαδικασία να «χτυπήσει» την προσφορά.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x