Stoiximan Super League

Πρέσινγκ ψηλά και γρήγορος ρυθμός οι εντολές Μαρτίνεθ στην προπόνηση του Ολυμπιακού

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από την προετοιμασία του στην Αυστρία.

Αποστολή στην Αυστρία: Ηρακλής Αντύπας

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία συνεχίστηκε με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή (07/07).

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με... εναλλακτικό ζέσταμα, καθώς χωρισμένοι σε ομάδες, προσπαθούσαν να αποτρέψουν μία μεγάλη μπάλα να περάσει τα όρια που είχαν τεθεί στον αγωνιστικό χώρο πετώντας της μια ποδοσφαιρική μπάλα με τα χέρια. Μία άσκηση που άρεσε στους παίκτες, καθώς έβγαζε γέλιο και πειράγματα μεταξύ τους, αντί για το κλασικό ζέσταμα.





Η δεύτερη άσκηση αφορούσε την κατοχή της μπάλας. Στο διπλό, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έπρεπε να πρεσάρουν ψηλά και να παίζουν με τη μία την μπάλα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και χωρίς λάθη. Επιθετικοί έπαιξαν στις δύο ομάδες ο Ελ Αραμπί και ο Μασούρας, με τους εξτρέμ να χρησιμοποιούνται πολύ στο παιχνίδι και την μπάλα να σπάει συχνά στο πλάι.



Όταν αστοχούσε ο σέντερ φορ, το build up ξεκινούσε από τον τερματοφύλακα και αυτομάτως η εντολή ήταν να πρεσάρει ψηλά η αντίπαλη άμυνα, ένα στιλ που θυμίζει και την παρουσίαση των Ντιέγκο Μαρτίνεθ-Αντόνιο Κορδόν, όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε ζητήσει «επίθεση, επίθεση, επίθεση».

Πρόθεση του Μαρτίνεθ, που το δείχνει αυτές τις μέρες αλλά και στου Ρέντη όταν είχαν ενσωματωθεί οι διεθνείς, να παίζει ο Ολυμπιακός γρήγορο, επιθετικό ποδόσφαιρο και να πιέζει ψηλά, μην επιτρέποντας στον αντίπαλο να οργανώσει τις δικές του επιθέσεις.



Οι ομάδες στο διπλό:

Κόκκινοι: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Ντόη, Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ, Καρβάλιο, Φορτούνης, Μπιέλ, Μπουτούτσι, Μασούρας

Μπλε: Τζολάκης, Ροντινέι, Μπα, Μπαγκαλιάνης, Ραμόν, Μπουχαλάκης, Πέπε, Ζινκερνάγκελ, Ελ Αραμπί

Χουάνγκ και Λιάτσος έπαιζαν μπαλαντέρ και στις δύο ομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x