Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Δεν θα ανέβει άλλο για Μπακαμπού ο Ολυμπιακός - Έρχεται ο Λάιντνερ για μαγνητική»

Ο Νίκος Σταματέλος τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη μία πρόταση στον Μπακαμπού και άλλη μία βελτιωμένη και περιμένει την απόφαση του, ενώ δεν προτίθεται να ανέβει άλλο.

Τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Nίκος Σταματέλος.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε αρχικά στον νέο τεχνικό διευθυντή, Αντόνιο Κορδόν ο οποίος πρόκειται να ανακοινωθεί σήμερα από τους Πειραιώτες τονίζοντας παράλληλα ότι το καλοκαίρι που τον περιμένει είναι αρκετά δύσκολο, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε ότι το θέμα του προπονητή δεν αποκλείεται να κλείσει οριστικά μέχρι και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Στη συνέχεια ο Νίκος Σταματέλος αναφέρθηκε και στο θέμα του Σεντρίκ Μπακαμπού, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια πρόταση στον Γαλλοκονγκολέζο στράικερ, ενώ ακολούθησε και μια δεύτερη με πιο αυξημένες αποδοχές, ωστόσο ο σύλλογος δεν προτίθεται να ανεβάσει περισσότερο την προσφορά του.

Τέλος, ειδική αναφορά έγινε και στον τραυματισμό του Ντόρον Λάιντνερ, με τον έμπειρο ρεπόρτερ να τονίζει ότι ο Ισραηλινός θα έρθει στην Ελλάδα για να κάνει την απαραίτητη μαγνητική και να κριθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x