Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Κορδόν ξεκαθαρίζει του προπονητή και του Μπακαμπού»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Νικολακόπουλο…

Τις τελευταίες πληροφορίες για το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων -αρχικά- ευχήθηκε περαστικά στον Λάιντνερ, ο οποίος θα χειρουργηθεί την Τετάρτη και θα μείνει εκτός για 6-7 μήνες, και στη συνέχεια ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει με μεγάλο ενδιαφέρον η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας με 1500 κατόχους ήδη, προσθέτοντας για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας ότι θα μπει -τελικά- στον 3ο προκριματικό γύρο (10-17 Αυγούστου) με τον νικητή του ζευγαριού Σερβέτ - Δευτεραθλήτρια Βελγίου ή Δευτεραθλήτρια Ουκρανίας.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος στη συνέχεια του ρεπορτάζ του Ολυμπιακού που μετέφερε στους 94,6 στάθηκε στην άφιξη του Κορδόν στην Αθήνα. Είπε ότι θα φέρει εξελίξεις σε δύο πολύ σημαντικά θέματα, του προπονητή και του Μπακαμπού. Για τον Μπακαμπού ανέφερε ότι μπαίνουμε σε ένα τριήμερο στο οποίο περιμένουμε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση παραμονής του, με τον Ολυμπιακό, που του έχει καταθέσει μια πρόταση με θεαματική αύξηση απολαβών, να μην θέλει να τραβήξει άλλο η ιστορία.

Για τον προπονητή, είπε ότι ο Κορδόν έχει στην ατζέντα του, τους Ισπανούς: Ιραόλα, Μαρθελίνο, Μπορδαλάς και εναλλακτικά τους Μαρτίνεθ, Φλόρες και Μορένο, ενώ παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Πελεγκρίνι της Μπέτις και εκτιμά πολύ τη λύση του Ζόρντι Κρόιφ. Πρόσθεσε επίσης, ότι χθες από την Ισπανία προέκυψε ότι μπορεί να ανοίξει ένα παράθυρο για έναν παλιό γνώριμο, τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Πάντως, υπογράμμισε ο Κώστας Νικολακόπουλος, ότι ένα μοντέλο Ιραόλα θα ταίριαζε στον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x