Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Η εικόνα με Μεντιλίμπαρ σου λέει… μην ξεγράφετε τον Ολυμπιακό»

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην εκπομπή Πρεσάρισμα και στους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο, μίλησε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος, μεταφέροντας τα τελευταία νέα των Πειραιωτών.

«Έχεις να πεις καλά λόγια για αυτόν τον προπονητή, αλλά έρχεται και αυτή η φοβερή δήλωση στη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός έχει βγάλει τα ματς από όταν έχει έρθει με 4 νίκες,

Έχει δείξει διαφορετικό πρόσωπο η ομάδα, ο Αστέρας τον παγίδευσε. Ο Μεντιλίμπαρ όμως παραδέχτηκε ο ίδιος τα λάθη του, αλλά βρήκε τον τρόπο ο ίδιος να το γυρίσει.

Παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα που λέει ''εδώ είμαι''. Δεν είναι ο Ολυμπιακός προ δύο εβδομάδων, η εικόνα του δεν σε έπειθε πως δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Τώρα, όμως δεν έχει ίδια εικόνα, έρχονται τα playoffs και σου λέει ''μην ξεγράφετε τον Ολυμπιακό''.

Άλλαξε την ψυχολογία, άλλαξε την εικόνα, άλλαξε τα πάντα ο Μεντιλίμπαρ με το που ήρθε. Μπαίνει μέσα στο γήπεδο και χαίρεται η ομάδα, έχει αρχή, μέση και τέλος. Όταν δεν θα έρθει κάποια στιγμή το τελικό αποτέλεσμα, δεν πρέπει να υπάρχει το ανάθεμα και το… πού πάμε με αυτόν».


Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x