Με τα δύο γκολ που πέτυχε εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, ο Αγιούμπ Ελ Καμπί βοήθησε τον Ολυμπιακό να κερδίσει το παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Μαροκινός επιθετικός έφτασε τα 7 γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια των Πειραωιτών, αφού είχε σκοράρει μία φορά κόντρα στον ΟΦΗ (4-0 εντός), ένα επί της Φερεντσβάρος (1-0), δύο επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-4), είχε ευστοχήσει στο πέναλτι που κέρδισαν οι «ερυθρόλευκοι» στην Ουγγαρία (1-0) και χθες έβαλε άλλα δύο απέναντι στους Αρκάδες (2-1).





Ο διεθνής φορ είχε άλλο ένα αντίστοιχο σερί με επτά γκολ σε πέντε ματς στο ξεκίνημα της σεζόν, όταν είχε σκοράρει κόντρα σε Λαμία (4-0 εντός), ΑΕΚ (1-1 εκτός), δις με Φράιμπουργκ (2-3 εντός), δύο με την Κηφισιά (4-0 εντός) και δύο επί του Άρη (4-1).







Τον ίδιο αριθμό γκολ, σε λιγότερα όμως παιχνίδια, είχε ο Κώστας Μήτρογλου, όταν είχε σκοράρει 7 φορές σε τρία ματς! Συγκεκριμένα, το 2013 ο Έλληνας επιθετικός είχε κάνει χατ-τρικ στο εκτός έδρας ματς με την Άντερλεχτ, συνέχισε με άλλα τρία γκολ στο 6-0 επί της Βέροιας για το πρωτάθλημα και είχε σκοράρει μία φορά στο 4-1 επί του Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα, ο μοναδικός που έχει σκοράρει σε έξι συνεχόμενα ματς ήταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ τη σεζόν 2017/18, που είχε απολογισμό επτά γκολ και αυτό το ρεκόρ θα προσπαθήσει να σπάσει ο Ελ Καμπί στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x