Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Να δούμε πώς θα αντιδράσει ο Ολυμπιακός - Ραμόν και Μπα με Παναιτωλικό»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε στην… επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στους Ραμόν, Μπα που πιθανότατα θα δούμε κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στην επόμενη ημέρα και στο κλίμα που υπάρχει στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM, λέγοντας πως οι Ραμόν και Μπα πιθανότατα θα είναι εκ των αλλαγών που θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» απέναντι στον Παναιτωλικό.

«Να σώσει ό,τι μπορεί από την υπάρχουσα σεζόν. Άλλο είναι να πας στα προκριματικά του Champions League και άλλο να πας σε αυτά του Conference League. Είναι πολύ σημαντικό πώς θα τερματίσεις τη χρονιά. Από προχθές το βράδυ έλεγα το ίδιο πράγμα, πώς να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Δεν έχει μάθει ο Ολυμπιακός σε τέτοιες ήττες, κάνει μία τέτοια ήττα ανά δέκα χρόνια. Πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράσει η ομάδα».

«Θα παίξει ο Ραμόν, κατά πάσα πιθανότητα και ο Μπα μετά από 3,5 μήνες. Ενδεχομένως να γίνουν και άλλες αλλαγές. Ο Ροντινέι θα παίξει, να δούμε τον Χάμες αν θα είναι εντάξει. Θα παίξει με δεκάρι κόντρα στον Παναιτωλικό, είτε Φορτούνη είτε Βαλμπουενά», υποστήριξε επίσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x