Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Θέλει να κουμπώσει πάνω στη Φράιμπουργκ την ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Μαρτίνεθ»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μίλησε για τα δύο πλάνα που έχει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο μυαλό του ενόψει του Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός και ανέλυσε το πώς προέκυψαν αυτές οι ιδέες.

Τα δύο πλάνα που έχει στο μυαλό του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε -μιλώντας στον Νίκο Ράλλη- το πώς προέκυψε στον 42χρονο τεχνικό το ενδεχόμενο να παίξει για πρώτη φορά με τρεις στόπερ, ενώ στη συνέχεια είπε ότι η ιδέα έχει να κάνει με το γεγονός ότι έτσι παίζει στα περισσότερα παιχνίδια (και ειδικά τον τελευταίο καιρό) η γερμανική ομάδα. Οπότε, σε έναν αγώνα μέσα στο σπίτι της, ο Ισπανός προπονητής θέλει να κουμπώσει πάνω της έναν ίδιο σχηματισμό.

Επίσης, κατέγραψε την ενδεκάδα με την οποία θα παίξει ο Ολυμπιακός εφόσον καταλήξει ο Μαρτίνεθ σε σύστημα με τρία στόπερ, αλλά και εκείνη σε περίπτωση που προτιμηθεί το 4-3-3, καθώς θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι δεν θα πάει με το αγαπημένο του φέτος 4-4-2. Με το συγκεκριμένο σχήμα είχε παρατάξει στο πρώτο ματς με τους Γερμανούς τους «ερυθρόλευκους» ο Μαρτίνεθ, αλλά αυτήν τη φορά θα είναι ο Ολυμπιακός ενισχυμένος ανασταλτικά, είτε παίζοντας με τρία στόπερ ή με τρεις κεντρικούς χαφ.

Ακούστε τι είπε για τη σημασία που έχει για τον Ολυμπιακό το ματς με τη Φράιμπουργκ, αλλά και για τις ημερομηνίες των ντέρμπι του Κυπέλλου Novibet

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x