Stoiximan Super League

Καρπετόπουλος για απόσυρση Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα: «Δεν αποκλείω τίποτα, και το μπάσκετ έφυγε»

Ακούστε το σχόλιο του Αντώνη Καρπετόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα περί αποχώρησης του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό.

Το δικό του σχόλιο για τις ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό και τα περί αποχώρησής του από το πρωτάθλημα, κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Αντώνης Καρπετόπουλος!

Ο παραγωγός της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας τόνισε χαρακτηριστικά για το γεγονός ότι δεν άλλαξε τίποτα στη βαθμολογία: «Καλά, αν άλλαξε κάτι στη βαθμολογία, ας περιμένουμε να το δούμε στο αυριανό Δ.Σ. Γιατί ενδέχεται να έχουμε μία ομάδα λιγότερη αν αποχωρήσει ο Ολυμπιακός. Όσο για αυτούς που λένε ότι δεν το πιστεύουν, τα μάτια μου έχουν δει τα πάντα. Εγώ δεν αποκλείω τίποτα! Το μπάσκετ, θυμίζω, έφυγε και πήγε οικειοθελώς στην Α2 για περισσότερο από έναν χρόνο. Θα έχουν ενδιαφέρον οι επόμενες ημέρες.

Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε μόνο με μία έκφραση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία, αλλά με μια διαμαρτυρία, συνολικά, για την κυβέρνηση και για το Μαξίμου. Περνάει σε άλλα επίπεδα η διαμαρτυρία
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x