Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Το παιχνίδι με τη Μακάμπι διέλυσε τον Ολυμπιακό»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων» της πρεμιέρας των playoffs της Σούπερ Λίγκας.

Σε πέντε σημεία στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος, σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων» της πρεμιέρας των playoffs της Σούπερ Λίγκας.

Ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» είπε αναλυτικά:

1. Το παιχνίδι της Πέμπτης διέλυσε τον Ολυμπιακό, του χάλασε όλη την ψυχολογία και απορρόφησε όλη την ενέργειά του, κάτι, βέβαια, που φάνηκε, με έναν Παναθηναϊκό πολύ πιο φρέσκο.

2. Δεν μπορεί μια ομάδα να έχει υψηλούς στόχους όταν σε κάθε επίθεση του αντίπαλου τρώει γκολ. Σε δύο παιχνίδια έκαναν 8 επικίνδυνες επιθέσεις οι αντίπαλοι και ο Ολυμπιακός έφαγε 7 γκολ, τα τέσσερα από τους φορ, δύο και δύο.

3. Ήταν ένα κακό πλάνο εκ μέρους του Μεντιλίμπαρ να παίξει με δύο σέντερ φορ, πρώτον γιατί ο Ναβάρο ποτέ δεν ήταν πειστικός όλον αυτόν τον καιρό και δεύτερον και σημαντικότερο γιατί έτσι έχασε τη μάχη του κέντρου, παίζοντας με δύο εναντίον τριών.

4. Μπορεί κάποιος να υποστηρίξει ότι το ματς κρίθηκε σε 68 δευτερόλεπτα. Στη χαμένη ευκαιρία του Ναβάρο και αμέσως μετά γίνεται το 2-1 του Παναθηναϊκού, που σκότωσε τον Ολυμπιακό, στέλνοντάς τον στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ από εκεί που προηγούνταν 1-0.

5. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν μόνο προβληματικός αμυντικά, ήταν απογοητευτικός και επιθετικά, αφού, με εξαίρεση το γκολ, που ήταν μια προσωπική ενέργεια και τη χαμένη ευκαιρία του Ναβάρο, δεν απείλησε ποτέ, παίζοντας με ατελείωτες σέντρες και χωρίς να πάρουν οι παίκτες του ούτε μισή κεφαλιά σε 100 λεπτά αγώνα.


Ακούστε το ηχητικό με το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x