Το δικό του σχόλιο για την ήττα του Ολυμπιακού στο χθεσινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, για την πρεμιέρα των playoffs, έκανε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι δεύτερο σερί παιχνίδι που ο Ολυμπιακός παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα. Και με τη Μακάμπι και με τον Παναθηναϊκό, οι μπασκετικοί ζηλεύουν τα ποσοστά τους. Από μνήμης, έχει τρεις φάσεις τρία γκολ. Υπάρχει σημαντικό πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία του Ολυμπιακού», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Στο δεύτερο γκολ ο Παναθηναϊκός αλλάζει την μπάλα με άνεση προπόνησης και η άμυνα του Ολυμπιακού παρακολουθούσε και στο τρίτο ο Ιωαννίδης ήταν κοντά και βάζει με άνεση το πλασέ. Για ομάδα που λέει πως πάει για πρωτάθλημα, αυτά είναι ανεπίτρεπτα. Δεν γίνεται να έχει τέτοια εικόνα, τέσσερις μέρες μετά τον αγώνα με τη Μακάμπι, που επίσης δεν ήταν… καθηλωτική. Είναι ένα ντέρμπι “αιωνίων” και ο προπονητής δεν χρειάζεται να πει πολλά», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Μεντιλίμπαρ χρησιμοποιεί δύο χαφ, αλλά έχει εξτρέμ που θα βοηθήσουν πίσω και έχει δύο φορ, που είναι κινητικοί και θα δυσκολέψουν τον αντίπαλο. Και επιμένει σε αυτό το σχήμα, κι ας μην του βγαίνει. Ο Ολυμπιακός έχει το γκολ, μετά ακολουθεί η φάση του Ναβάρο και ένα λεπτό μετά δέχεται ένα γκολ, και μία φάση ακόμα με τον Ελ Καμπί. Δεν παρουσίασε κάτι άλλο ο Ολυμπιακός, από τον οποίο περιμέναμε περισσότερα σε αυτό το παιχνίδι. Έχει τις ευθύνες του ο Μεντιλίμπαρ, αλλά έχουν τις δικές τους και οι παίκτες. Έπρεπε να δείξουν κάτι, να πηγαίνουν πρώτοι στην μπάλα και να προσπαθήσουν περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x