Stoiximan Super League

Το «τρίπτυχο» του Καρβαλιάλ για την επάνοδο του Ολυμπιακού

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του και τώρα θέλει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, με φόντο τα ματς με Πανσερραϊκό και Τόπολα.

Ημέρα αλλαγών και ανακοινώσεων ήταν η χθεσινή στον Ολυμπιακό.

Νωρίς το μεσημέρι έγινε γνωστό πως η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα παρουσιάσει τον νέο αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Πέδρο Άλβες, ενώ μετά τη σχετική ανακοίνωση, ακολούθησε εκείνη της λήξης της συνεργασίας με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Λίγη ώρα αργότερα, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των Πειραιωτών τόσο του Κάρλος Καρβαλιάλ όσο και του Πέδρο Άλβες.

Κατά την παρουσίασή του ο νέος τεχνικός διευθυντής των «ερυθρόλευκων» δήλωσε αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να επανέλθει η ομάδα στους τίτλους και στο Champions League.

Ο 58χρονος τεχνικός των Πειραιωτών, κατά τις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι γνωρίζει το μεγαλείο του συλλόγου, εκθείασε τους οπαδούς που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας στον Βόλο μετά τη βαριά ήττα στο Φράιμπουργκ, ενώ απαρίθμησε και τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει στο αγωνιστικό κομμάτι.

Μεταξύ άλλων ο Κάρλος Καρβαλιάλ, αναφέρθηκε στο διάστημα που θα χρειαστεί ο Ολυμπιακός για να αλλάξει εικόνα, τα στοιχεία που απαιτούνται προκειμένου να επιτευχθούν, ενώ ανέτρεξε και στην περίοδο που ήταν στην Αγγλία, τονίζοντας ότι έτσι άλλαξε και η προπονητική του νοοτροπία.

Χωρίς να χάσει χρόνο, ο Πορτογάλος προπονητής βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου, για να ξεναγηθεί για πρώτη φορά τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ενώ ακολούθησε η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του.



Εκείνο που έδειξε στη συνέντευξη Τύπου, το μεσημέρι, ο Καρβαλιάλ είναι πως εκείνο που τον ενδιαφέρει σε πρώτη φάση είναι να επέλθει η ενότητα σε όλα τα επίπεδα μέσα στην ομάδα. Άλλωστε, το «τρίπτυχο» του ίδιου όσον αφορά τη δουλειά του και θα προσπαθήσει να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του είναι: Δουλειά, ενότητα και πίστη.

Όπως σημειώνει σήμερα το «Φως των Σπορ», μία από τις πρώτες κινήσεις του νέου προπονητή του Ολυμπιακού θα είναι να μιλήσει ξεχωριστά με παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Σε μία προσπάθεια, ενδεχομένως, να δώσουν τις κατάλληλες «απαντήσεις», μέσα από τις προπονήσεις, για να μπορέσει στη συνέχεια να τους δώσει τις ευκαιρίες τους στα παιχνίδια που έρχονται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x