Stoiximan Super League

«Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ»!

Οι Πορτογάλοι τονίζουν πως ο 23χρονος κεντρικός μέσος της Πάσος Φερέιρα, Τζόρνταν Χόλσγκροουβ, θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ σύμφωνα με τους Πορτογάλους!

Το μεσημέρι της Πέμπτης (20/07) η «Record» αποκάλυψε το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον 23χρονο κεντρικό μέσο της Πάσος Φερέιρα, με την ιστοσελίδα «desporto.sapo.pt» να υποστηρίζει το βράδυ πως ο Χόλσγκροουβ μπορεί να θεωρείται ήδη παίκτης των Πειραιωτών. Πηγή μέσα από την Πάσος Φερέιρα τονίζει πως ο Σκωτσέζος χαφ αποτελεί παρελθόν από την πορτογαλική ομάδα και υπογραμμίζει: «Ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό»!

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στην πορτογαλική Πάσος Φερέιρα και τη σεζόν 2022-23 έκανε 27 συμμετοχές, με τις 24 (21 ως βασικός) να είναι στο πρωτάθλημα και τις τρεις (δύο βασικός) στο Λιγκ Καπ.

Ο 23χρονος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Ρέντινγκ, αλλά με την πρώτη ομάδα δεν έκανε κάποια συμμετοχή σε επίσημο ματς τη σεζόν 2019-20, στην οποία βρέθηκε στο δυναμικό της. Αφότου παραχωρήθηκε δανεικός στην ισπανική Ατλέτικο Μπαλεάερες, πραγματοποιώντας 22 συμμετοχές. Την επόμενη διετία βρέθηκε στη Θέλτα, κάνοντας 6 εμφανίσεις με 1 γκολ με την πρώτη ομάδα, ενώ είχε 52 ματς με τη δεύτερη, με 6 γκολ και 2 ασίστ. Να σημειωθεί πως είναι αριστεροπόδαρος και παίζει κυρίως στο «8», αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως 10άρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x