Stoiximan Super League

Ο Νίκολας Φρέιρε που παίρνει ο Ολυμπιακός… εν δράσει!

Δείτε βίντεο του Νίκολας Φρέιρε, του 29χρονου Αργεντινού στόπερ, που παίρνει ο Ολυμπιακός, όπως αποκάλυψε ο Κώστας Νικολακόπουλος!

Ο Αργεντινός Νίκολας Φρέιρε θα είναι ο νέος στόπερ του Ολυμπιακού, όπως αποκάλυψε νωρίτερα ο Κώστας Νικολακόπουλος, καθώς επιβεβαιώνεται απόλυτα και από το Μεξικό ότι αυτός είναι ο παίκτης, που θα έρθει στον Πειραιά, προκειμένου να καλύψει το κενό του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Πρόκειται για έναν υψηλόσωμο (1,87μ.) σέντερ μπακ, που έπαιζε στη μεξικάνικη Πούμας από το 2019, έχοντας «γεμάτες» χρονιές, καθότι βασικός και αναντικατάστατος. Οι Μεξικανοί είχαν αγοράσει τον 29χρονο (18/2/1994) πριν τέσσερα χρόνια αντί 2,7 εκατ. ευρώ. Τόση, περίπου, είναι και η χρηματιστηριακή του αξία (2,5 εκατ. ευρώ). Όπως σημειώνει ο Νικολακόπουλος, είναι ένας κλασικός αριστεροπόδαρος, με ηγετική φυσιογνωμία, αλλά με ερωτηματικό την προσαρμογή του, καθώς στην Ευρώπη έχει παίξει μία σεζόν, πριν χρόνια, στην Ολλανδία (Τσβόλε). Έχει, εξάλλου, ισπανικό διαβατήριο και συμβόλαιο έως το 2025, αλλά ήταν υπό παραχώρηση από την Πούμας

Ο Μαρτίνεθ, αναφέρει ο ρεπόρτερ, είχε ζητήσει ένα τέτοιο στιλ κεντρικού αμυντικού, αριστεροπόδαρου, ψηλού, έμπειρου, με αρχηγικά χαρακτηριστικά και ο Κορδόν έφερε τον Φρέιρε, που είναι τέτοιο στιλ. O Αργεντινός, που λατρεύτηκε στην Πούμας, έρχεται το Σάββατο για τα ιατρικά. Με τη φανέλα της μεξικανικής ομάδας, ο Αργεντινός έχει πετύχει και 6 γκολ!

Δείτε τον νέο στόπερ του Ολυμπιακού εν δράσει:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x