Stoiximan Super League

Ορτέγκα για το ντέρμπι: «Περιμένω να έχει ομοιότητες με το Μπόκα-Ρίβερ»

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, παρομοιάζοντάς το με το Μπόκα-Ρίβερ της πατρίδας του.

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, η δράση στη Stoiximan Super League επιστρέφει, και μάλιστα με ντέρμπι «αιωνίων» (22/10, 19:30, COSMOTE SPORT 1HD).

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα μίλησε στην κάμερα της COSMOTE TV για το συγκεκριμένο ματς, τονίζοντας πως περιμένει ομοιότητες με το μεγάλο ντέρμπι της πατρίδας του, μεταξύ Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σίγουρα περιμένω το ντέρμπι να έχει ομοιότητες με ένα Μπόκα – Ρίβερ. Πρόκειται για τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδα και σημαίνει πολλά για τον κόσμο. Ξέρω τι περιμένει ο κόσμος που θα βρίσκεται στις κερκίδες από εμάς και πραγματικά ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας δουλέψαμε πάρα πολύ και περιμένουμε να φανεί αυτή η δουλειά μέσα στο γήπεδο. Ελπίζω και πιστεύω πως θα έχουμε καλή απόδοση σε αυτό το ματς. Η προσαρμογή μου πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Με βοηθάει πολύ το γεγονός πως υπάρχουν και άλλοι Αργεντίνοι στα αποδυτήρια, όμως η αλήθεια είναι πως τα πηγαίνω πολύ καλά με όλους. Όλοι στην ομάδα με βοηθάνε και αισθάνομαι όλο και καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x