Stoiximan Super League

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Έδρα της ομάδας είναι μόνο η Λάρισα και καμία άλλη πόλη»

Επικοινωνία με τον δήμαρχο Λάρισας και τον υφυπουργό αθλητισμού είχε ο Αλέξης Κούγιας, για να λυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με το γήπεδο, σύμφωνα με ανακοίνωση των «βυσσινί».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Προσωπική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη και τον Υφυπουργό Πολιτισμού - Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη είχε χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί ο κ. Αλέξης Κούγιας.

Όλοι συμφώνησαν ότι είναι αδιανόητο η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ να δώσει έστω και έναν αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου εκτός Λάρισας.

Ο κ. Κούγιας εξουσιοδότησε και τους δύο ιδιαίτερα σημαντικούς πολιτικούς άνδρες να κάνουν όποια ενέργεια αυτοί πιστεύουν, ώστε να επιλυθεί ακόμη και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ή το αργότερο μέχρι την επόμενη Πέμπτη, που πρέπει να οριστεί η έδρα του αγώνα με τον Παναιτωλικό, το θέμα του γηπέδου της ΑΕΛ.

Οι θέσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν και είναι ότι η έδρα της ΑΕΛ είναι μόνο η Λάρισα και καμία άλλη πόλη της Ελλάδας»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x