Ένα παιχνίδι που ναι μεν θα κριθεί από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού αλλά χρειάζεται προσοχή είναι το σημερινό με τον ΟΦΗ ανέφερε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μεταφέροντας τις τελευταίες πληροφορίες από το «πώς» οι πράσινοι οδεύουν στο παιχνίδι αυτό.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επεσήμανε την ανάγκη των πράσινων να επιστρέψουν στις νίκες και να έχουν μια καλή εμφάνιση αλλά υπογράμμισε ότι απέναντί τους είναι μια ομάδα επικίνδυνη που το έχει αποδείξει στην εφετινή σεζόν.

Τόνισε ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να προηγηθεί στο ματς και στη συνέχεια ανέλυσε τα δεδομένα που υπάρχουν για την 11άδα. Εκτίμησε ότι ίσως να ξεκινήσει ο Λοντίγκιν κάτω από την εστία, πως είναι πιθανή η παρουσία σε αυτή και του Χουάνκαρ μετά από καιρό, πώς ο Βέρμπιτς θα ξεκινήσει πιθανότατα στο ένα άκρος της επίθεσης, με τον Παλάσιος να είναι στο άλλο, και έπλεξε το εγκώμιο του Ιωαννίδη.

«Η επίδραση που έχει ο Ιωαννίδης στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη. Δεν μπορείς να μην τον βάλεις στην 11άδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x