Stoiximan Super League

Παγκάκης: «Για να γίνεις βασιλιάς της ζούγκλας πρέπει να νικήσεις το λιοντάρι»

Ο Νίκος Παγκάκης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με στόχο μόνο τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Ποια η ενδεκάδα και τα ερωτηματικά.

Την πολλαπλή σημασία που έχει για τον Παναθηναϊκό το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (21:00) επισήμανε ο Νίκος Παγκάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι πολύ σημαντικό για τον Παναθηναϊκό να κερδίσει, γιατί αν τα καταφέρει θα φύγει στο +6 που μπορεί να είναι ουσιαστικά και +7 με την ισοβαθμία και στις έξι αγωνιστικές που απομένουν θα είναι δύσκολο να καλυφθεί αυτή η διαφορά. Για να γίνεις βασιλιάς της ζούγκλας, πρέπει να νικήσεις το λιοντάρι, άρα να κερδίσεις τον πρωταθλητή. Δεν ξέρω αν θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός απόψε, αλλά είμαι βέβαιος πως θα είναι πολύ καλός», τόνισε.

«Ο Ολυμπιακός θα χτυπήσει το παιχνίδι για να το πάρει. Ο Παναθηναϊκός θέλει πρώτα να σταματήσει τη μεσοεπιθετική γραμμή του αντιπάλου και μετά να έχει μεγαλύτερη ηρεμία στην τελική προσπάθεια για να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν. Είναι ένα από τα πιο αμφίρροπα ντέρμπι», πρόσθεσε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Ο Μπρινιόλι θα δοκιμάσει και είναι υπέρ του οι πιθανότητες. Σένκεφελντ και Σάρλια θα είναι τα στόπερ, ο Χουάνκαρ θα είναι αριστερά και ο Σάντσες με τον Κώτσιρα διεκδικούν τη θέση δεξιά. Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Τσέριν θα είναι στο κέντρο, με τον Μπερνάρ αουτσάιντερ. Ο Παλάσιος θα παίξει δεξιά, αριστερά Κλεϊνχέισλερ και Μαντσίνι διεκδικούν τη θέση και για φορ τον πρώτο λόγο έχει ο Ιωαννίδης», επισήμανε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x