Stoiximan Super League

Με Γεντβάι η αποστολή του Παναθηναϊκού για ΠΑΟΚ, εκτός Ούγκο και Σένκεφελντ

Κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Τιν Γεντβάι, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του!

Με τον Τιν Γεντβάι η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Ο Κροάτης στόπερ, που έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, μπήκε στην αποστολή για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής (31/03, 18:00), ενώ, αντίθετα, εκτός έμειναν Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Βίτορ Ούγκο. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός να σημειωθεί πως έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και ως εκ τούτου ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να μην τον πάρει στην αποστολή της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, ολοκλήρωσε -παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου- την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και μετά το πέρας της προπόνησης του Σαββάτου (30/03), ο Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κότσιρας, Ακαϊντίν, Πέρεθ, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x