Stoiximan Super League

«Πάμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ»

Έχοντας ψυχολογία στα ύψη από τα τελευταία σημαντικά αποτέλεσμα στην Ευρώπη κι έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του, ο Σαλίνο εμφανίζεται σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα μπορέσει να νικήσει τον ΠΑΟΚ!

Κούραση δεδομένα υπάρχει από τα συνεχόμενα παιχνίδια με Μπενφίκα και Παναθηναϊκό. Αλλά, ο Λεάντρο Σαλίνο δεν στέκεται εκεί. Αφού λοιπόν αναφέρεται στη δύναμη του κόσμου του Ολυμπιακού, ξεκαθαρίζει πως με το σωστό πλάνο και υπομονή θα έρθει η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο προσεχές ντέρμπι.


Αναλυτικά όσα είπε ο Σαλίνο στην κάμερα της NOVA:

Λεάντρο, στη ρεβάνς με την Μπενφίκα πρόσθεσες έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των εξαιρετικών εμφανίσεων που πραγματοποιείς με τον Ολυμπιακό. Αισθάνεσαι πως έχεις εγκλιματιστεί πλήρως στη νέα σου ομάδα και μπορείς να αποδίδεις σύμφωνα με τις δυνατότητές σου;

«Ναι, είναι αλήθεια πως στο παιχνίδι με την Μπενφίκα αισθανόμουν πολύ καλά. Πίστευα πως μπορούσα να ανταποκριθώ. Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό αισθάνομαι γενικότερα πολύ καλά από άποψης φυσικής κατάστασης. Έχω ξεπεράσει κάποια προβλήματα τραυματισμών που είχα. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να βελτιώνομαι και να αποδίδω όλο και καλύτερα».

Λίγο έλειψες να βάλεις και το «κερασάκι στην τούρτα» στο τέλος του αγώνα, όταν έφθασες πολύ κοντά στο γκολ Θα ήθελες να μας περιγράψεις τη φάση;

«Ναι, είναι αλήθεια ότι έφθασα πολύ κοντά στο γκολ. Όμως, λόγω της κούρασης που ένιωθα εκείνη τη στιγμή, αλλά και της λάθος απόφασης που πήρα, δηλαδή να μην σουτάρω αλλά να δώσω πάσα, έτσι δεν κατάφερα να βάλω ένα γκολ. Κρίμα, γιατί πραγματικά θα ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ».

Μετά από μία τόσο σημαντική βραδιά, υπάρχει σίγουρα κόπωση, τόσο σωματική όσο και ψυχική. Πόσο δύσκολο είναι να ενεργοποιηθούν ξανά οι παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ;

«Φυσικά και κάποιοι παίκτες είναι κουρασμένοι. Όχι μόνο από το παιχνίδι με την Μπενφίκα, αλλά γιατί παίξαμε πρώτα με τον Παναθηναϊκό. Ευτυχώς κερδίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και μετά από λίγες ημέρες δώσαμε ένα επίσης δύσκολο αγώνα, όπου επίσης νικήσαμε. Λογικό είναι κάποιοι παίκτες να αισθάνονται κουρασμένοι. Από εδώ και πέρα το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολουθεί πολύ γρήγορα. Και κάποιοι παίκτες δε θα έχουν το χρόνο να ξεκουραστούν και να επανέλθουν. Ευτυχώς ο κ. Μίτσελ έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Αν κάποιος παίκτης δεν αισθάνεται έτοιμος, θα μπορεί να βάλει κάποιον άλλον, ώστε η ομάδα η ομάδα να παρουσιαστεί συγκεντρωμένη και έτοιμη για να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα».

Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι ο βασικός σας αντίπαλο στο δρόμο προς τον τίτλο. Τι στοιχεία ξεχωρίζεις στο παιχνίδι του;

«Πραγματικά ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχω δει αρκετά παιχνίδια του στο φετινό πρωτάθλημα. Έχω και κάποιους φίλους εκεί με τους οποίους μιλάω. Και ξέρω ότι πραγματικά είναι μία πολύ καλή ομάδα που κάνει πολύ καλή δουλειά. Για αυτό πραγματοποιεί τόσο καλή πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όμως και εμείς είμαστε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Θα παίζουμε στην έδρα μας, έχοντας δίπλα μας τους φιλάθλους μας. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Και ελπίζουμε στην έδρα μας να μην έχουμε κάποιο πρόβλημα για να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ».

Αλήθεια, έχεις επαφή με κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ;

«Εχω τον Βίτορ, τον οποίο γνωρίζω από τότε που ήταν στην Μπενφίκα. Δεν έχω άλλους φίλους».

Τι στοιχεία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να επικρατήσει του ΠΑΟΚ;

«Πρέπει να παίξουμε καλά. Πρέπει να παίξουμε με υπομονή. Κάτι που κάναμε με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να παίξουμε όπως με την Μπενφίκα, κυρίως στο ματς της Πορτογαλίας. Πρέπει να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Και αφού θα αγωνιστούμε στο γήπεδό μας, πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να το κερδίσουμε».

Θα ήθελες να σχολιάσεις και την παρουσία του κόσμου την περασμένη Τρίτη στο Καραϊσκάκη και ιδιαίτερα τη στήριξη που σας πρόσφερε στις δύσκολες στιγμές της αναμέτρησης με την Μπενφίκα;

«Θέλω να τους ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια που μας έδωσαν. Για το γεγονός πως δημιούργησαν μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα και ένα πολύ ωραίο σκηνικό στο παιχνίδι με την Μπενφίκα. Κάτι που το σχολίασαν και ορισμένοι φίλοι μου απ' την Μπενφίκα. Πραγματικά, μετά το παιχνίδι μου είπαν ότι ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Θα ήθελα να τους ζητήσω να επαναλάβουν την ίδια ατμόσφαιρα και στον επόμενο αγώνα, όπως κάνουν πάντα».

Φαντάζομαι στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα έχεις την επόμενη ημέρα του αγώνα με την ΠΑΟΚ. Διότι θα υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα και θα είναι μία ευκαιρία να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

«Καταρχήν, θέλω να φθάσουμε σε εκείνη την ημέρα με νίκη. Να έχουμε νικήσει, γιατί θα είναι πολύ ωραίο για εμάς τους παίκτες να έχουμε φθάσει σε αυτό το σημείο μετά από τρεις νίκες σε ισάριθμους σημαντικούς αγώνες. Μετά, να μπορούμε να απολαύσουμε τις ημέρες που θα ακολουθήσουν και να ηρεμήσουμε. Και φυσικά να έχουμε την ευκαιρία να δούμε την Ελλάδα να προκρίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x