Stoiximan Super League

«Θέλουμε Καραϊσκάκη να… βράζει»!

Οι ίδιοι είναι -κάτι παραπάνω από- καυτοί στο γήπεδο. Γι’ αυτό οι Μήτρογλου και Ρομπέρτο ευχήθηκαν (και δήλωσαν σίγουροι ότι) το ίδιο θα γίνει και με την εξέδρα στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ

Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού να βρεθεί στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και να κάνει «καμίνι» το γήπεδο «Καραϊσκάκη» απηύθυναν οι Κώστας Μήτρογλου και Ρομπέρτο.

Σε δηλώσεις τους στο επίσημο site των «ερυθρόλευκων», τα δυο μεγαλύτερα «όπλα» τους ευχήθηκαν να ζήσουν τη γνώριμη ατμόσφαιρα που θα τους σπρώξει στην τρίτη μεγάλη νίκη (μετά απ’ αυτές με Παναθηναϊκό και Μπενφίκα).

«Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ στο γήπεδό μας. Ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό», ανέφερε αρχικά ο Μήτρογλου.

«Μέσα στο γήπεδο θα προσπαθήσουμε εμείς και στις εξέδρες θέλουμε να προσπαθήσει ο κόσμος μας. Με φωνή και τραγούδι. Να μας δώσει δύναμη και ώθηση να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας κάνει όλους χαρούμενους»
, εξήγησε και κατέληξε:

«Θέλουμε το Καραϊσκάκη ξανά γεμάτο, με παλμό και πάθος. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, σε ένα ακόμη ματς όπως πάντα».

Όσο για τον Ρομπέρτο, σημείωσε: «Μια σειρά τριών σημαντικών αγώνων ολοκληρώνεται με εκείνον κόντρα στον ΠΑΟΚ, την Κυριακή. Ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Και θα δώσουμε το 110% για να το επιτύχουμε».

Κι αφού τόνισε ότι «το κίνητρο είναι μεγάλο για όλους, αλλά και για τον κόσμο μας, ο οποίος πάντα θέλει να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να κερδίζει και να βαδίζει στον δρόμο των επιτυχιών», κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Εμείς στο χορτάρι και ο κόσμος στην εξέδρα. Θέλουμε να δούμε ξανά τις κερκίδες του γηπέδου μας να… βράζουν, όπως πάντα. Τον κόσμο να τραγουδά και να… κόβει τη φόρα του αντιπάλου, με τη φωνή του, με τις τρομπέτες και τα τύμπανα! Θέλουμε αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα, για την οποία αξίζει κανείς να παίζει. Θέλουμε το γήπεδό μας γεμάτο»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x