Stoiximan Super League

Πρεμιέρα στο μηδέν για Παναιτωλικό και Αστέρα!

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της σεζόν, Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0-0 σε ένα κακό ματς με λιγοστές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Πρεμιέρα με… κουλούρια! Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης κόλλησαν στο 0-0 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της Σούπερ Λίγκας!

Κακό παιχνίδι σε γενικές γραμμές, φάνηκε πως έλειπε ο ρυθμός στις δύο ομάδες, με τον Αστέρα να είναι ένα κλικ καλύτερος αλλά να μην καταφέρνει να βρει το γκολ της νίκης. Δεν ήταν ουσιαστικός στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου ο Παναιτωλικός, που είχε καλή μεσοαμυντική συμπεριφορά.

Με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι παίζει ο Παναιτωλικός την 2η αγωνιστική, εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ ο Αστέρας Τρίπολης.

Στο μυαλό του κόουτς

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Παναιτωλικό ο Γιάννης Αναστασίου. Στο τέρμα ο Ροντρίγκες, με τους Λούι, Κορνέλιους, Μαλή, Χουχούμη στην άμυνα. Βαρόνε, Τσιγγάρας στα χαφ, με τους Μόρσεϊ, Ντίας, Μεντόσα πίσω από τον προωθημένο Καρέλη.

Ίδια διάταξη και από τον Μίλαν Ράσταβατς για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Παπαδόπουλος στην εστία και οι Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρεζ στην τετράδα της άμυνας. Ο Βαλιέντε με τον Μουνάφο στον άξονα, με τους Ριέρα, Σίτο, Κρέσπι στην μεσοεπιθετική τριπλέτα. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μπαράλες.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο ημίχρονο με την πρώτη φάση στο ματς να γίνεται στο 3ο λεπτό για λογαριασμό του Παναιτωλικού, αλλά ο Καρέλης δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαδόπουλο. Στο 6’ ο Αστέρας είχε μια μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία και ούτε ο Ριέρα κατάφερε να τη στείλει στα δίχτυα. Στην συνέχεια, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς πίεζε αρκετά, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτιάξει αξιόλογες ευκαιρίες, βλέποντας τους γηπεδούχους να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι στην κόντρα-επίθεση. Στο 40’ ο Καρέλης έκανε ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει, στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους και με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια, ξεκινώντας το δεύτερο μέρος χωρίς σκορ (0-0).






Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους Αρκάδες να έχουν μια μεγάλη φάση στο 50’ όταν ο Ριέρα άδειασε δυο αντιπάλους, έκανε πλασέ έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 61’ ο Αστέρας κέρδισε φάουλ το οποίο εκτέλεσε ο Άλβαρες, ωστόσο ο Ροντρίγκεζ έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο, αλλά δεν μπορούσαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Ο Μπαράλες στο 70’ πήδηξε ολομόναχος για κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στο κέντρο της εστίας και στην αγκαλιά του Ροντρίγκεζ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μπαράλες έκανε το τακουνάκι, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μαλή. Ήταν κοντινή απόσταση, αλλά απλωμένο το χέρι του παίκτη του Παναιτωλικού. Φώναξαν για πέναλτι οι Αρκάδες, «παίζετε» από τον διαιτητή.

Τα λεπτά περνούσαν, ο Αστέρας έψαχνε περισσότερο το γκολ και ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να κρατήσει την ισοπαλία, με την τελευταία φάση να έρχεται στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων και να ανήκει ξανά στους φιλοξενούμενους, αλλά ο Μπαράλες έκανε κάκιστο τελείωμα, για την κλάση του, μέσα από την περιοχή και να… σφραγίζει το 0-0.

MVP: Ο Ροντρίγκεζ όποτε χρειάστηκε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Καλές τοποθετήσεις κάτω από τα δοκάρια, όταν χρειάστηκε έβγαινε κιόλας και είχε καλή εμφάνιση γενικότερα.

Η σφυρίχτρα: Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης ελέγχεται για τη φάση του πέναλτι που φωνάζει ο Αστέρας Τρίπολης. Επίσης, ορισμένες φορές σφύριζε συχνά και δεν επέτρεπε στις δύο ομάδες να αποκτήσουν ρυθμό.

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης έτσι όπως το παρακολουθήσατε από το sportfm.gr

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκεz, Λούι, Κορνέλιους, Μαλής, Χουχούμης, Βαρόνε, Τσιγγάρας, Μόρσεϊ (73? Βέργος), Ντίας, Μεντόσα, Καρέλης (86? Μπελεβώνης)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα (88? Γκόμες), Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρεζ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ριέρα (54? Καπίγια), Σίτο (73? Μπενίτο), Κρέσπι (87? Γκαρσία), Μπαράλες

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x