Stoiximan Super League

Παναιτωλικός-Λαμία: Ψάχνουν τρίποντο-ανάσα οι γηπεδούχοι, με ανεβασμένη ψυχολογία οι φιλοξενούμενοι

Παναιτωλικός και Λαμία κοντράρονται στο Αγρίνιο (17:30), στην αναμέτρηση με την οποία ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στην Stoiximan Super League!

Στο Αγρίνιο ανοίγει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στην Stoiximan Super League!

Παναιτωλικός και Λαμία τίθενται αντιμέτωποι (17:30, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr, Cosmote Sport 2), ψάχνοντας το τρίποντο της νίκης για διαφορετικό λόγο η καθεμία!

Με μόλις μία νίκη στις έξι πιο πρόσφατες αγωνιστικές οι γηπεδούχοι, βρίσκονται κολλημένοι στην 11η θέση, «συγκάτοικοι» με τον Βόλο και έχοντας μαζέψει μόλις δύο βαθμούς περισσότερους από ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ, στην πρώτη συνάντησή τους για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Αναμφίβολα, στο μυαλό των Αγρινιωτών υπάρχει η ρεβάνς που ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη (31/1), στην οποία θα διεκδικήσει την ιστορική πρόκριση.



Απόψε θα ψάξει μια νίκη-ανάσα, χωρίς όμως να έχει διαθέσιμους τους τραυματίες Οικονόμου, Μπαλντασάρα και Μλάντεν, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι νεοαποκτηθέντες Ταμπίντζε και Μπαμπόκ. Από την άλλη, στην αποστολή του Παναιτωλικού συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Λομονάκο, ο οποίος δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Μπακάκης, Καρέλης, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Τσάβες, Φρ. Ντουάρτε, Λομόνακο, Μπουζούκης, Ντίας, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Τσιγγάρας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας.

Όσο για τη Λαμία, έρχεται στη σημερινή αναμέτρηση με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την επιβλητική εντός έδρας νίκη της με 4-1 επί της Κηφισιάς, την προηγούμενη εβδομάδα. Παρότι βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από το 12ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έφερε… τούμπα το ματς πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου με τα γκολ των Σιμόν και Μαρτίνες, πριν οι Καρλίτος και Μάλτσι χριστούν επίσης σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.



Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της Λαμίας στις 10 πιο πρόσφατες αγωνιστικές της Stoiximan Super League, ωστόσο βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει δύο βαθμούς λιγότερους από τον έκτο, Αστέρα Τρίπολης. Σημαντικές απουσίες για την ομάδα του Βόκολου οι Σλίβκα και Στάνκο, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που διεξήχθη τον περασμένο Οκτώβριο, η Λαμία είχε πανηγυρίσει τη νίκη με 1-0, με τον Καρλίτος να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 7ο λεπτό.



Η αποστολή της Λαμίας:

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναιτωλικός (Πετράκης): Καπίνο, Μαυρίας, Λιάβας, Ντουάρτε, Μαλής, Τορεχόν, Χουάνπι, Πέρεζ, Χατζηθεοδωρίδης, Σενγκέλια, Καρέλης

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ, Τσιλούλης, Τζανδάρης, Νούνιες, Μαρτίνες, Ακούνια, Καρλίτος

Διαιτητής: Ανδριανός
Βοηθοί: Κωνσταντίνου, Τσολακίδης
Τέταρτος: Τσετσίλας
VAR: Ζαμπάλας
AVAR: Δημητριάδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x