Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ονιεκούρου, οι θέσεις ξένων και οι Γκάρι-Βρουσάι»

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων εξηγώντας την απόφαση του Μαρτίνς τόνισε ότι έπαιξε ρόλο το ντεφορμάρισμα του αλλά και το γεγονός ότι κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει στο φύλλο αγώνα μέχρι και πέντε ξένους.

Στον αποκλεισμό του Ονιεκούρου από την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων εξηγώντας την απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι έπαιξε ρόλο το ντεφορμάρισμα του αλλά και το γεγονός ότι κάθε ομάδα μπορεί να δηλώσει στο φύλλο αγώνα μέχρι και πέντε ξένους. Σε αυτό του αυριανού ματς ο Ολυμπιακός πρόκειται να δηλώσει τους Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, και τους Σισέ, Μπα και Κούντε.

Τον Μπα γιατί θέλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής ενόψει του αγώνα με την Αϊντραχτ από το οποίο θα λείψει γιατί είναι τιμωρημένος ο Σισέ, και τους άλλους τρεις λόγω της απουσίας του Μπουχαλάκη.

Επιπλέον ανέφερε ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες θα δοκιμάσει πριν το ματς για να δει εάν θα μπορέσει να είναι στον πάγκο, κάτι που δεν είναι εύκολο, ενώ κάποιες ενοχλήσεις είχε και ο Βρουσάι έστω κι αν δεν φαίνεται να είναι πολύ ανησυχητικές.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x