Stoiximan Super League

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός: Η… ανάκαμψη περνάει από το Αγρίνιο!

Ο Παναθηναϊκός θέλει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Παναιτωλικό, ο οποίος είναι σε… κακό φεγγάρι παρατεταμένα, μέσω της εμβόλιμης αγωνιστικής της Super League.

Η πρώτη χρονικά σημερινή αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της φετινής Super League 1 διεξάγεται στο Αγρίνιο. Εκεί όπου ο Παναιτωλικός φιλοξενεί απόψε (08/11, 17:00 - www.sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Cosmote Sport 1) τον Παναθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την «λευκή ισοπαλία» εντός έδρας με τον Λεβαδειακό, όπου εκτός από τους βαθμούς έχασαν με σοβαρό τραυματισμό και τον Φεδερίκο Ντουάρτε.

Το κλίμα στις τάξεις τους κάθε άλλο παρά ιδανικό είναι, υπό την έννοια πως, πλην αυτού, «τρέχουν» ένα αρνητικό σερί πέντε διαδοχικών αγώνων χωρίς «τρίποντο»!

Καταλαβαίνει κανείς, λοιπόν, ότι ο Παναιτωλικός καλείται να κάνει την… υπέρβαση απέναντι στον σημερινό του αντίπαλο, αν θέλει να συνεχίσει να έχει βλέψεις για ψηλά, αντί να αρχίσει να… κοιτάζει και πίσω του.

Το ευχάριστο για τον Γιάννη Αναστασίου είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με τραυματισμούς ή κάποια τιμωρία, με εξαίρεση τον Ντουάρτε, αφού επέστρεψε και ο Xόρχε Ντίας.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, δεδομένου ότι διανύουμε διαβολοβδομάδα, ενώ ακολουθεί και το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, θεωρείται δεδομένο πως ο Αρτινός κόουτς θα προβεί σε rotation.

Στην αποστολή της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας είναι οι: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Μπακάκης, Καρέλης, Βαρόνε, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Χατζηθεοδωρίδης, Κορνέλιους, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Μόρσεϊ, Σενγκέλια, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κοντογιάννης.

Σε ό,τι αφορά στους «πράσινους», τώρα, προέρχονται από την… επεισοδιακή ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό με 1-1, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αποτέλεσμα το οποίο ναι μεν τους διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League, με διαφορά έξι πόντων από την δεύτερη ΑΕΚ αλλά έβαλε παράλληλα τέλος στο σερί των δέκα νικών!

Φυσικά, το γεγονός πως δεν υπήρξε αλλαγή συσχετισμών στον βαθμολογικό πίνακα, επιτρέπει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα και τη συνέχεια που τους βρίσκει στο Αγρίνιο.

Άπαντες στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως δεν θα είναι εύκολη η σημερινή αναμέτρηση, ειδικά μετά και την τελευταία απώλεια του -βασικού και αναντικατάστατου- Σεμπάστιαν Παλάσιος.

Ωστόσο, εκπεφρασμένος στόχος όλων στην ομάδα είναι να πάνε στην διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο με το 2Χ2 απέναντι σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο, την Κυριακή στην Λεωφόρο…

Προκειμένου σε εκείνο το διάστημα το «τριφύλλι» να προετοιμαστεί κατάλληλα, αγωνιστικά και πνευματικά, και σε συνδυασμό με τις μεταγραφικές κινήσεις που θα ακολουθήσουν να μπουν στον δεύτερο γύρο έτοιμοι να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους και να φτάσουν στον τίτλο!

Μονόδρομος, λοιπόν, το «διπλό» απόψε για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αλλαγμένος σε επίπεδο 11άδας, έχοντας μια ή δύο διαφοροποιήσεις σε σχέση με το ντέρμπι.

Σε επίπεδο απουσιών, πλην των τραυματιών Παλάσιος, Αϊτόρ, Τρουιγιέ και Φρόκου, εκτός μάχης έμεινε και ο ανέτοιμος Πούγγουρας.

Στην αποστολή των «πράσινων» είναι οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Βέρμπιτς, Σαβιέρ και Καμπετσής.

Πιθανές ενδεκάδες:
Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου, 4-2-3-1): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Φλόρες, Σενγκέλια, Κολοβός, Μόρσεϊ, Καρέλης.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς, 4-3-3): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Κουρμπέλης, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Σπόραρ, Βέρμπιτς.

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Μεϊντάνας (Αχαΐας), Σινιοράκης (Χανίων)
Τέταρτος διαιτητής: Τσετσίλας (Γρεβενών)
VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
AVAR: Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x