Δυναμικό ξεκίνημα για τον Παναιτωλικό στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.
Στο 52ο λεπτό, ο Γιάννης Μπουζούκης έκανε ωραίο πλασέ και νίκησε τον Ντραγκόφσκι από θέση μέσα δεξιά, γράφοντας το 1-1. Μάλιστα, πανηγύρισε έξαλλα το γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του.
Παρ' όλα αυτά, υπήρξαν διαμαρτυρίες από πλευράς Παναθηναϊκού για φάουλ στον Ίνγκασον από τον Λομόνακο πριν φτάσει η μπάλα στον Μπουζούκη, με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να δέχεται κίτρινη κάρτα.
Μάλιστα, στο λεπτό προς λεπτό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο «X», το ποστάρισμα για το γκολ έγραφε: «52' 1-1 Σέντρα του Τορεχόν, ο Ίνγκασον δέχεται μαρκάρισμα από τον Λομόνακο και πέφτει στο έδαφος, η μπάλα φτάνει στον αφύλαχτο Μπουζούκη, ο οποίος πλασάρει εύστοχα».
52' 1-1 Σέντρα του Τορεχόν, ο Ίνγκασον δέχεται μαρκάρισμα από τον Λομόνακο και πέφτει στο έδαφος, η μπάλα φτάνει στον αφύλαχτο Μπουζούκη, ο οποίος πλασάρει εύστοχα. #Panathinaikos #PAOFC #PANPAO #StoiximanSuperLeague #slgr #GB32
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) November 24, 2024
Διαβάστε Επίσης
Τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό: Διπλό «όχι» Σιέλη και Μαυρία στον Τετέ Πήρε… ριμπάουντ από το δοκάρι του Γερεμέγεφ ο Τζούριτσιτς και έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο! Απίθανο κορεό των οπαδών του Παναιτωλικού πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον ΠαναθηναϊκόΑκολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






