Stoiximan Super League

Τρομερή φάση στο Αγρίνιο: Έσωσε πάνω στη γραμμή ο Τσαούσης, δεν μέτρησε γκολ του ΠΑΣ στην κόντρα!

Τρομερή φάση στο Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Τσαούσης -αφού η μπάλα βρήκε στο δοκάρι- έδιωξε πάνω στη γραμμή για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι σκόραραν στα καπάκια, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR.

Απίστευτη διπλή φάση στο Αγρίνιο και στο Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα!

Συγκεκριμένα, στο 64' οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μια ανάσα από το 1-0: Αρχικά, το σουτ του Καρέλη κόντραρε πάνω στον Σόρια, με τον Έλληνα φορ να παίρνει το «ριμπάουντ» εκτελώντας εκ νέου. Ο Κλέιμαν απέκρουσε ενστικτωδώς την μπάλα, η οποία προσέκρουσε στο δεξί δοκάρι, για να την απομακρύνει ο Τσαούσης πριν εκείνη περάσει ολόκληρη τη γραμμή.

Όλα αυτά για... αρχή. Κι αυτό διότι το «σκηνικό», στην εξέλιξη της φάσης, μεταφέρθηκε αμέσως στην απέναντι περιοχή, με τους φιλοξενούμενους να τρέχουν αντεπίθεση. Ο Σόρια έκανε ωραίο γέμισμα από δεξιά, με τον Γκάρο να παίρνει την κεφαλιά και να σκοράρει.

Αμέσως, υπήρξε διακοπή για αρκετά λεπτά, καθώς εξετάστηκαν και οι δύο φάσεις από το VAR. Αφενός, λοιπόν, το γκολ της ομάδας των Ιωαννίνων ακυρώθηκε για οφσάιντ, αφετέρου στην πρώτη περίπτωση θεωρήθηκε ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή, χωρίς βέβαια να υπάρχει goal line technology, ενώ δεν δόθηκε κάποιο διαφωτιστικό ριπλέι.

Να σημειωθεί ότι εάν μετρούσε το τέρμα του νεαποκτηθέντα άσου του ΠΑΣ, τότε θα είχε σκοράρει για δεύτερη σερί αγωνιστική με κεφαλιά (μετά το ματς με την Κηφισιά).

Δείτε την τρομερή φάση:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x