Stoiximan Super League

Ακαϊντίν: «Yποχρεωμένοι να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά - Όλοι οι αγώνες έχουν διαφορετική ιστορία»

Διαβάστε τις δηλώσεις του κεντρικού αμυντικού του Παναθηναϊκού, Σαμέτ Ακαϊντίν, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Λαμία για την 6η αγωνιστική των playoffs.

Μόνο το εκτός έδρας ματς με τη Λαμία για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League βρίσκεται στο μυαλό των παικτών του Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε στην εκπομπή της Cosmote TV, «Sportshow», ο Σαμέτ Ακαϊντίν.

Ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού» με δηλώσεις του τόνισε ότι στο ματς της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Λαμία, έδειξε στους πάντες ότι μπορούσε να κερδίσει το ματς και για τον λόγο αυτό δεν θα χρειαστεί να αλλάξει πολλά στον τρόπο παιχνιδιού του.

Μεταξύ άλλων ο Ακαϊντίν ξεκαθάρισε ότι οι «πράσινοι» δουλεύουν προσεγγίζοντας το κάθε ματς ξεχωριστά και ότι το ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στην OPAP Arena, θα μπει στο «μικροσκόπιο» μετά τη δύσκολη αναμέτρηση στη Λαμία.


Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για τη νίκη στο προηγούμενο ματς με τη Λαμία στη Λεωφόρο: «Σε ομαδικό επίπεδο κόντρα στη Λαμία παίξαμε πολύ καλά. Η μόνη δυσκολία που αντιμετωπίσαμε, ήταν που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Σε όλο τον αγώνα δείξαμε και στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε, να «γυρίσουμε» το ματς και να το πάρουμε. Δεν πρέπει να αλλάξουμε πολλά».

-Για το ματς με την ΑΕΚ που ακολουθεί και τη σειρά των playoffs:«Οι αγώνες των playoffs είναι δύσκολοι, το γνωρίζουμε όλοι. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι. Όλοι οι αγώνες έχουν διαφορετική ιστορία, η συγκέντρωση μας αφορά το επόμενο ματς που είναι με τη Λαμία και μετά θα επικεντρωθούμε στην ΑΕΚ. Έχουμε την ίδια λογική και θα συνεχίσουμε έτσι, παιχνίδι με παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x