Stoiximan Super League

Ακόμη ένα sold out στη Λεωφόρο: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ανάρπαστα μέσα σε μόλις λίγα λεπτά έγιναν από τους φίλους του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή (09/04) στη Λεωφόρο.

Ακόμη ένα sold out στη φετινή σεζόν ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» ΠΑΕ, ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας πως μετά από μόλις λίγα λεπτά από τη διάθεσή τους, εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι (09/04) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Έτσι λοιπόν, οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» θα δώσουν για δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι βροντερό «παρών» στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σε ένα πολύ κρίσιμο ντέρμπι αναφορικά με την κούρσα του πρωταθλήματος.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα playoffs του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2022-23 της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό εξαντλήθηκαν. Είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν άμεσα προς διάθεση.

Η ζήτηση του κόσμου της ομάδας μας ήταν τεράστια, κάτι που οδήγησε σε εξάντληση των εισιτηρίων μέσα σε λίγα λεπτά. Για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου θα είναι γεμάτες! Ευχαριστούμε τον κόσμο της ομάδας μας για τη θερμή υποστήριξη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x